Mar 3, 2012
kako se pobrinuti za svoja cula
Pola kilograma suhih smokava, pola case vode, baciti u serpicu pa na lagani plamen. Dodati prosjecnog crnog vina, onoliko koliko je dovoljno da pokrije smokve (casa, casa i po, dvije), ubaciti i dvije velike kasike meda, sok i izrendanu koru jedne narandze, pola stapica cimeta i jednu kasicicu vanilin secera ili ekstrakta. Kuhati na tihoj vatri dok smokve ne potamne i upiju skoro svo vino. Mozete ih jesti cim se ohlade, onako same, ali cete definitivno zaglaviti u dzehenemu ako ih ne probate tako vruce, juicy, spicy u sopstvenom soku i mozda seksepilno isjeckane preko sladoleda od vanilije ili kafe. Svi monoteisticki bogovi, koji su, u biti, jedan, bice na vasoj strani ako ih, pak, probate na taj nacin. Absofuckinlutelydelicioussupercalifragilistic.
Objavila
fantasticna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ovo predivno zvuči!
ReplyDeletepredivno se topi u ustima, as well :)
Deleteegzoticno :)
ReplyDeletenimalo :)
DeleteUh, krenu mi voda na usta..
ReplyDeleteprobaj :)
DeleteSamo dok ovo čitam ide mi voda na usta! Sjajno!
ReplyDeletehttp://ladybug4sunflower.blogspot.com/
kazem opet: probaj :)
DeleteJa ne volim slatko, a zvuči mi kao nešto slatko, ali moram ovo nekome finom jednom pripremiti.
ReplyDeleteovo je odlicno :)
Deletea me sembra la ricetta per una caccarella perfetta :|
ReplyDeletema smettila che non ne capisci una minchiazza :)
Delete