Oct 31, 2011

to Ilidza and back



Vec duze vrijeme se zanosim idejom da cu se na BMX-u, okrecuci pedale stojeci, kao tinejdzer, odvesti do Ilidze po nekom danu kao sto je ovaj danas bio. Nije mi bilo mrsko ni napraviti sebi eklekticnu plejlistu koja, inace, ima moc da me podigne i kad je vani maglustina kaooooo recimooooo... prekjuce. Ali nemam kad, nemam BMX, nemam nikakav bicikl, a nemam ni Ilidze. Imam samo dve debele butine i zato zatvaram oci i sanjam kako me povjetarac nad Zeljeznicom miluje po gus'ci. Ovo je kratka i majusna, ali awesome cycling playlist, majke mi. Klik na uzivaj. 





5 comments:

  1. Ovo sebe opisujes kroz postove, a? Dakle, kvalitetan dekolte, kvalitetne butine...

    What's next?

    ReplyDelete
  2. debela butina je kvantitetna :)

    next? dioptrija, I guess

    ReplyDelete
  3. nikad ti ne rekoh, minus osam i sest i po, drago mi je :)
    propali

    ReplyDelete
  4. propy, dragi, minus cet'ri i po na oba. i nevjerovatno, mislim da mi se smanjuje zbog starosti. iglu lakse uvlacim bez naocara :) (lazem, ne uvlacim igle nego lakiram nokte) ajm getin soooou oooould :(


    enihau, bas juce slusam emisiju s NYC radija, veli neki nurosajentist da je miopija usko vezana za provodjenje vremena u zatvorenom prostoru u dobi kad se oci razvijaju u djetinjstvu. kaze da je nekad bila samo 2 ili 3 posto medju stanovnistvom, a danas tinejdzeri u singapuru imaju 90% naocare. net, PSP, nintendo u sopstvenoj sobi su im dohakali :)

    ReplyDelete